Open Camera este o aplicație de cameră populară pentru dispozitivele Android, care oferă funcții avansate și opțiuni de personalizare în comparație cu aplicația implicită pentru cameră.

Iată câțiva pași de bază despre cum să utilizați Open Camera:

Instalare: Descărcați și instalați Open Camera din Magazinul Google Play.

Lansarea aplicației: Atingeți pictograma Deschideți camera de pe ecranul dvs. de start pentru a lansa aplicația.

Moduri de cameră: Camera deschisă oferă mai multe moduri de cameră, inclusiv Auto, Manual, Pro și HDR. Puteți comuta între aceste moduri atingând butonul corespunzător din partea de sus a ecranului.

Mod de focalizare: Atingeți butonul pentru modul de focalizare pentru a selecta zona pe care doriți să vă concentrați. Opțiunile disponibile sunt Infinity, Center, Multi-Target și Custom.

Compensarea expunerii: Reglați compensarea expunerii utilizând glisorul din partea de sus a ecranului. De asemenea, puteți utiliza butoanele +/- de lângă butonul de compensare a expunerii pentru a efectua ajustări rapide.

Balans de alb: Folosiți glisorul pentru balansul de alb pentru a regla temperatura de culoare a fotografiilor dvs. Opțiunile disponibile sunt Auto, Lumină de zi, Înnorat, Fluorescent și Incandescent.

Setări ISO: Ajustați setările ISO utilizând butoanele +/- de lângă butonul ISO din partea de sus a ecranului. Valorile mai mici au ca rezultat mai puțin zgomot digital, în timp ce valorile mai mari permit intrarea mai multă lumină în cameră.

Viteza obturatorului: Folosiți glisorul pentru viteza obturatorului pentru a regla durata de timp în care senzorul camerei este expus la lumină. Vitezele mai mari sunt mai bune pentru a captura obiecte care se mișcă rapid sau pentru a reduce mișcarea camerei, în timp ce viteze mai mici pot crea un efect neclar în fotografiile tale.

Setări bliț: Atingeți butonul bliț din partea de sus a ecranului pentru a accesa setările blițului. Puteți alege dintre Auto, Activat, Oprit sau Utilizați lumina camerei.

Linii de grilă: Activați liniile de grilă atingând pictograma grilă din colțul din stânga jos al ecranului. Acest lucru vă va ajuta să vă aliniați mai bine fotografiile și să îmbunătățiți compoziția.

Raport de aspect: alegeți dintre diferitele raporturi de aspect, cum ar fi 4:3, 16:9 sau Personalizat.

Moduri de fotografiere: Atingeți butonul pentru modul de fotografiere din partea de sus a ecranului pentru a accesa modurile disponibile, inclusiv o singură fotografie, modul Burst și Time-Lapse.

Înregistrare video: Camera deschisă vă permite, de asemenea, să înregistrați videoclipuri în diferite rezoluții și rate de cadre. Puteți alege între înregistrarea video 720p, 1080p sau 4K, în funcție de capacitățile dispozitivului dvs.

Camera frontală: Dacă doriți să utilizați camera frontală în loc de camera spate, apăsați pe butonul din față din colțul din dreapta sus al ecranului.

Salvați și partajați: După ce ați făcut o fotografie sau ați înregistrat un videoclip, îl puteți salva apăsând pe butonul „Salvare”. De asemenea, vă puteți partaja fotografiile și videoclipurile direct din Open Camera utilizând opțiunile de partajare încorporate.

Aceștia sunt câțiva pași de bază pentru utilizarea aplicației Open Camera pe dispozitivele Android. Pe măsură ce continuați să utilizați aplicația, este posibil să descoperiți funcții mai avansate și opțiuni de personalizare care vă permit să faceți fotografii și videoclipuri și mai bune.

<<  >>