Editorul video CapCut

Pentru a deschide CapCut, căutați aplicația în magazinul de aplicații al telefonului dvs. (de exemplu, Google Play Store) și descărcați-o. Odată instalată, lansați aplicația.

Importați fișiere media

Puteți importa fișiere media de pe dispozitiv sau puteți înregistra un videoclip nou direct în CapCut. Pentru a importa fișiere media, atingeți butonul „Importați” din colțul din stânga sus al ecranului. Selectați fișierul pe care doriți să îl utilizați și acesta va fi adăugat la cronologia de mai jos. Dacă doriți să înregistrați un videoclip nou, atingeți butonul roșu de înregistrare din mijlocul ecranului.

Creați un proiect nou

Atingeți butonul „Proiect nou” din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a crea un proiect nou. Puteți alege dintre diferite dimensiuni de proiect și rapoarte de aspect, în funcție de nevoile dvs. După ce ați selectat dimensiunea proiectului, atingeți „Următorul”.

Aranjați fișierele media

Trageți și plasați fișierele media pe cronologia în ordinea în care doriți să fie redate. De asemenea, puteți ajusta durata fiecărui fișier atingând și trăgând ghidonul din partea de jos a ecranului. Pentru a șterge un fișier din cronologia, glisați spre stânga pe el.

Adăugați tranziții și efecte

Pentru a adăuga tranziții sau efecte între fișierele media, atingeți butonul „Tranziție” din mijlocul ecranului. Puteți alege dintre diferite stiluri de tranziție și le puteți aplica proiectului dvs. trăgându-le și plasându-le pe cronologia. În mod similar, puteți accesa meniul de efecte atingând butonul „Efecte” din colțul din dreapta sus al ecranului. Alegeți un efect și ajustați-i setările după cum doriți înainte de a-l aplica în videoclip.

Ajustați sunetul

Dacă doriți să adăugați sunet la proiectul dvs. sau să ajustați sunetul existent, atingeți butonul „Audio” din mijlocul ecranului. Puteți alege dintre diverse piste audio și să le aplicați proiectului dvs. trăgându-le și plasându-le pe cronologia. Alternativ, puteți utiliza editorul audio încorporat pentru a tăia, împărți sau îmbina fișierele audio.

Exportați videoclipul

După ce ați terminat de editat videoclipul, atingeți butonul „Exportați” din colțul din dreapta sus al ecranului. Alegeți o rezoluție și un format pentru videoclipul exportat, cum ar fi 1080p sau MP4. După ce ați selectat preferințele, atingeți „Export” pentru a salva videoclipul editat pe dispozitiv.

Acum puteți utiliza CapCut pentru a edita și exporta videoclipuri.

<<